Mennyei boldogság: egy elvesztett baba után újra terhes Debreczeni Zita!

Ez valóban földöntúli boldogság! Hullámhegyekkel és -völgyekkel, sírással, fájdalommal, majd leírhatatlan örömmel teli évek után Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni másodszorra tapasztalhatják meg a csodát: a házaspár a második gyermekét várja. Ráadásul egy olyan, a lelket valósággal megsemmisítő hír után nézhetnek újra bizakodva és várakozással a jövőbe, amelyből nagyon nehéz felállni. A 41 esztendős Zita ugyanis alig pár hónappal ezelőtt elvesztett egy kisbabát.

– Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe – árulta el az egykori modell a szeptemberi InStyle magazinnak adott interjújában, amelyben azt is felelevenítette, hogy korábban soha nem vesztett magzatot, noha korábban hat éven át kilencszer próbálkoztak sikertelenül lombikbeültetéssel, mire a tizedik sikerült, és megszülethetett Gianfranco

– Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült. Járt az agyunk, hogy hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... Nehéz volt megélni ezt a tragédiát... Kaptunk egy pofont az élettől, amely jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, majd azt mondta: „Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben – emlékezett Zita.