3 csillagjegy, akikre sok pénz vár októberben. Te köztük vagy?

Az év vége felé közeledve az október számos meglepetést és váratlan fordulatot tartogat, ami elsősorban az anyagiakban mutatkozik meg.Október hónapban az alábbi 3 csillagjegy jelentős pénz gyarapodásra számíthat, rájuk Fortuna néz majd ebben a hónapban!

1. Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyűek számára, pénzügyi szempontból ez év októbere remek időszaknak ígérkezik. A Mars-Jupiter-Vénusz bolygók hatására október 8. és november 9. között az Oroszlánoknak szinte minden feltétel adott az anyagi stabilitás biztosítása szempontjából. Jobbat nem is kívánhatnának az Oroszlánok.

Ezekben a hetekben ajánlott üzletet kötni, hiszen a szerencse is ezen csillagjegyűek oldalán áll. Érdemes új, kreatív ötleteket is kitalálni, ez a vállalkozások sikerességének szempontjából kulcsfontosságú lehet. Aktívnak, racionálisnak kell lenni, és megéri kockáztatni is. Egy nagyobb üzletkötés előtt ajánlott kikérni egy szakértő véleményét.

 

2. Kos

A Kosok számára is sikeres periódus következik. Főként októberben lesznek aktívak ezek a személyek, elsősorban a szakmájukban számíthatnak fejlődésre, előrelépésre. Jelentős sikereket érhetnek el a karrierjükben. Ezért keményen is dolgoznak, és az erőfeszítés kifizetődő lesz.

Figyeljenek oda az üzleti partnereikre, akik segítségével új lehetőségek nyílhatnak meg a Kos csillagjegyűek előtt. Fontos az is, hogy kreatívak és racionálisak legyenek. A hónap végén megtalálhatják a belső egyensúlyt, békét köthetnek önmagukkal, hiszen a dolgok úgy fognak alakulni, ahogyan azt elképzelik.

 

3. Skorpió

Ebben a hónapban a Skorpiókra is rámosolyog a szerencse. Ebben játszik szerepet a Jupiter, és segít az anyagiak terén is. Az Uránusz bolygó a munkahelyen segít. Október első felében a szerencse, míg a második felében a munkahelyi lehetőségek, pénzügyi fejlődés jut főszerephez.

Ebben az időszakban ezek a személyek jókor, lesznek jó helyen. Meg van az esély az anyagi javak gyarapodására, amely ha nem is nagy volumenű, de elégedettséggel tölti majd el a Skorpiókat. Jobban fognak bízni önmagukban is, és az álmaik megvalósításán fognak dolgozni, amelyekre most meg is lesz az anyagi fedezet, de ésszerűen kell a pénzt befektetni. A párkapcsolatukban is pozitív hatások érvényesülnek, kellemes meglepetésekben részesülhet mindkét fél.