ÍGY mentették ki a romok alá szorult kisgyereket a törökországi földrengés után Szíriában - Döbbenetes felvétel:

Kimentettek egy kisgyereket a romok alól a törökországi földrengés után Szíriában. Tegnap hajnali hatalmas földrengés után újabb rendkívül erős, 7,7-es földrengés rázta meg Törökországot és Szíriát. Egy újszülött kislányt is kimentettek a romok alól a hétfői földrengés sújtotta Szíriában, de az anya és a családja a jelentések szerint nem élte túl a katasztrófát – írta a helyszínről a Khaleej Times című dubaji újság. A Twitteren egy videót is közöltek, amin látható, ahogyan az egyik férfi a babával a kezében szalad át a törmelékeken, majd valaki utánadob egy takarót. A romok alatt szülte meg kislányát egy nő a földrengés után Szíriában: A szíriai médiában megjelent hírek szerint a várandós nőnél a földrengés közben indult be a szülés, míg végül a romok alatt szülte meg gyermekét, de a szülés után meghalt.

Hatalmas horror baleset, legkevesebb heten meghaltak! -Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

Újabb horror baleset történt ma reggel, legkevesebb heten meghaltak - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:

Drámai hír! ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Koltai Róbertről van szó! Az egész országot megrázta a tragikus hír…!

Koltai Róbertet egy rejtélyes betegség kínozza, ami sok bosszúságot okoz neki a mindennapokban. A népszerű

Nyilvánosságra hozták Vágó István búcsúztatójának helyszínét és időpontját! Aki tisztelte és szerette ITT és ekkor tud végső búcsút venni tőle

Nyilvánosságra hozták Vágó István búcsúztatójának helyszínét és időpontját. Aki szeretne végső

Most érkezett! A Mentőszolgálat jelezte, hogy hibáztak Gálvölgyi János esetében, de…

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője tegnap kifejtette, hogy azért, mert valaki ismert –