Zalatnay Cinit a mai napig hívnák dubajozni, a külseje elbűvöli az arab férfiakat

Aligha gondolná a legtöbb ember, hogy 40–50 évvel ezelőtt is micsoda szabados életet élhettek a magyar sztárok. A közelmúltban a 75. születésnapját ünnepelt Zalatnay Sarolta biztosan, amint arról például a Vörös ágyasok című könyvének pikáns sztorijai is tanúskodnak

Ebből derül ki az is, hogy Cini fiatalon maga is „dubajozott”, bár akkoriban ezt a kifejezést természetesen nem ismerték és nem használták, de talán mi nevezhetjük így a közel-keleti kalandjait. Az énekesnő a már akkor is kőgazdag Kuvaitba jutott el, ahol már az is meglepte, hány fiút lát egymással kézen fogva sétálni az utcán. Ő maga a bejrúti nagykövet fiával szűrte össze a levet, mégpedig egy légkondicionált Rolls-Royce hátsó ülésén.

„A luxusautó izgató parfümtől illatos levegője mind jobban megtelt buja erotikával. A férfi keze lassan megmozdult, és megállapodott a nő hosszú szoknya alá rejtett, formás combján. Tenyere szinte égetett. Az izgató játék már kézzelfoghatóvá vált, de ennek jeleit elrejtette a férfi bő ruhája. Nem sokáig. A nő közelebb hajolt, a férfi pedig derekáig felhúzta bő burnuszát, hogy előbukkanjon meredező férfiassága…”

– kezdett bele Cini a szinte meseszerű történetbe, amely azután sokkal prózaibb módon folytatódott:

„Mikor már a legutolsó ruhadarab is lekerült rólam, lassan az ölébe vonta a fejem. Pillanatokon belül üvöltött a gyönyörtől, pedig csak ezután indult igazából a szeretkezés. Az első élvezés után is állva maradt. Órákon keresztül – bár igazán nem az időt figyeltük – szeretkeztünk a legkülönfélébb pózokban.”

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a nyilvános helyen bonyolított szexet a helyi törvények szigorúan büntették, de ettől csak még izgalmasabbá vált a légyott. A partnerét rendkívüli potenciával áldotta meg az ég, ráadásul a hagyományos mellett az orális szexet is szívesen gyakorolta (ezt az arab nőktől hiába is kérnék). Az anális szexre pedig Cinit egy dúsgazdag olajsejk 21 éves fia szoktatta rá, aki egy időben hajlandó lett volna akár feleségül is venni a magyar lányt.

Forrás

Hatalmas horror baleset, legkevesebb heten meghaltak! -Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

Újabb horror baleset történt ma reggel, legkevesebb heten meghaltak - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:

Drámai hír! ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Koltai Róbertről van szó! Az egész országot megrázta a tragikus hír…!

Koltai Róbertet egy rejtélyes betegség kínozza, ami sok bosszúságot okoz neki a mindennapokban. A népszerű

Nyilvánosságra hozták Vágó István búcsúztatójának helyszínét és időpontját! Aki tisztelte és szerette ITT és ekkor tud végső búcsút venni tőle

Nyilvánosságra hozták Vágó István búcsúztatójának helyszínét és időpontját. Aki szeretne végső

Most érkezett! A Mentőszolgálat jelezte, hogy hibáztak Gálvölgyi János esetében, de…

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője tegnap kifejtette, hogy azért, mert valaki ismert –