Borzalmas vonatbaleset történt Fonyódnál: - Ő a halálos áldozata a tragédiának

Meghalt egy idős férfi, akit vonat gázolt el Fonyódon kedden – tájékoztatta a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Vajda Eszter közölte: a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: a gázolás a Fürdő utca és a Hun utca közötti vasúti átjáróban történt. A vasúti közlekedés egyelőre szünetel, a balatonboglári önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok munkatársai is a helyszínen vannak – jelezték.

A Mávinform a Facebook-oldalán arról írt, hogy a férfit a Déli pályaudvarról Nagykanizsára tartó Tópart InterCity gázolta el. Az átjáróban a fénysorompó jól működött a baleset idején – hangsúlyozták. Kitértek arra, Balatonboglár és Fonyód között várhatóan 14-15 óráig szünetel a forgalom, a balesetben érintett vonat utasait pótlóbusz szállítja tovább Nagykanizsáig, az ezt követő vonatok esetében Balatonboglár és Fonyód között kell pótlóbuszra szállni.

Az utasoknak 20-30 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolniuk a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon – hívta fel a figyelmet a Mávinform.

Forrás

Hatalmas horror baleset, legkevesebb heten meghaltak! -Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

Újabb horror baleset történt ma reggel, legkevesebb heten meghaltak - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:

Drámai hír! ALIG pár perce érkezett a szomorú hír! Koltai Róbertről van szó! Az egész országot megrázta a tragikus hír…!

Koltai Róbertet egy rejtélyes betegség kínozza, ami sok bosszúságot okoz neki a mindennapokban. A népszerű

Nyilvánosságra hozták Vágó István búcsúztatójának helyszínét és időpontját! Aki tisztelte és szerette ITT és ekkor tud végső búcsút venni tőle

Nyilvánosságra hozták Vágó István búcsúztatójának helyszínét és időpontját. Aki szeretne végső

Most érkezett! A Mentőszolgálat jelezte, hogy hibáztak Gálvölgyi János esetében, de…

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője tegnap kifejtette, hogy azért, mert valaki ismert –